Hur kan man lyssna på musik från Spotify med en ljudenhet

Genom att lägga till appen Spotify i Music Center / SongPal på din mobila enhet kan du spela musik från Spotify med din ljudenhet. Bilderna nedan är exempel på implementering på Android.

1. Ladda ner och installera Spotify på din mobila enhet.
  2. I alternativmenyn för Music Center / SongPal väljer du [Lägg till program], välj sedan Spotify ().
  3. Återgå till skärmen [Musikkälla], välj sedan Spotify. Spotify-programmet startar. Logga in på Spotify på följande skärm.
  4. Välj önskat spår och välj sedan (uppspelningsikon). Uppspelning startar på den ljudenhet som är ansluten via en BLUETOOTH-anslutning.

Obs!

Du måste registrera dig första gången du använder Spotify.

5. Om din ljudenhet är kompatibel med Spotify Connect, kan du spela musik med högre kvalitet genom att ansluta direkt till Internet i stället för att ansluta via en BLUETOOTH-anslutning.
    • Välj (ljudikonen) på uppspelningsskärmen.
    • Välj den aktuella ljudenheten i listan.
      Skärmen återgår till uppspelningsskärmen och blir grön ().
Tips!

I steg 5, blir grön när anslutningen ändras från en BLUETOOTH-anslutning till en Wi-Fi-anslutning.

Obs!
  • Om ljudikonen visas som istället för , kan det hända att den mobila enheten och ljudenheten inte är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk.
  • Mer information om anslutning till Wi-Fi-nätverket finns i bruksanvisningen som medföljde den mobila enheten och ljudenheten.
  • Om din ljudenhet inte är kompatibel med Spotify Connect, visas också den grå (ljudikonen).