Två Music Center / SongPal-ikoner visas i statusfältet (för Android-enheter).

Försök med följande.

I alternativmenyn, välj [Inställningar Music Center] eller [SongPal-inställningar] och ta bort markeringen bredvid [Starta Music Center automatiskt] eller [Autom. start av SongPal], respektive.

• Om du har avmarkerat [Starta Music Center automatiskt] eller [Autom. start av SongPal], anslut den mobila enheten till ljudenheten medan Music Center / SongPal-programmet körs.