Ansluta till din ljudenhet

Förberedande åtgärder

• Kontrollera om din ljudenhet är kompatibel med Music Center / SongPal eller inte.
     Kompatibla modeller
  • Om din ljudenhet och din mobila enhet är anslutna via en BLUETOOTH-anslutning, koppla från BLUETOOTH-anslutningen på den mobila enheten.
  • Om dina ljud- och Android™-enheter inte är försedda med-märket (NFC), använd [Anslut manuellt genom BLUETOOTH-inställningar] för att ansluta dem via en BLUETOOTH-anslutning.
    För att ta reda på om enheterna stöder NFC-funktionen, se bruksanvisningarna för varje enhet.
  • Om du vill ansluta din ljudenhet till ett Wi-Fi-nätverk genom att använda Music Center / SongPal ansluter du till ett Wi-Fi-nätverk med en mobil enhet som redan har Music Center / SongPal installerat.
    Se bruksanvisningen för den trådlösa routern för ytterligare information om anslutning till ett Wi-Fi-nätverk.
    Notera Wi-Fi-nätverksnamnet (SSID) och lösenordet för den trådlösa routern som en framtida referens.

Anslutningen i stora drag

1. Anslut den mobila enheten och ljudenheten via en BLUETOOTH-anslutning
  2. Anslut ljudenheten till ett Wi-Fi-nätverk
    Obs!

BLUETOOTH-anslutning krävs även om anslutning till ett Wi-Fi-nätverk upprättas.
    Om du vill ansluta din ljudenhet till ett Wi-Fi-nätverk genom att använda Music Center / SongPal, gör Wi-Fi-nätverksinställningarna via BLUETOOTH-kommunikation.

Om du använder iOS 13.0 / iOS 13.1, tillåt åtkomst till BLUETOOTH från [Inställningar] - [Music Center] på din iPhone.

Anslutningsförfarande

1. Anslut den mobila enheten och ljudenheten via en BLUETOOTH-anslutning
    Välj den typ av mobil enhet som du har installerat Music Center / SongPal på för information om hur du ansluter till din enhet.

2. Anslut din ljudenhet till ett Wi-Fi-nätverk
    Följ instruktionerna på skärmen när BLUETOOTH-anslutningen upprättats och anslut din ljudenhet till ett Wi-Fi-nätverk.
    För att ansluta till ett Wi-Fi-nätverk tillåt åtkomst till platsen.
    Ange det lösenord du antecknade om lösenordet efterfrågas.
    Tips!

Du kan också upprätta en Wi-Fi-anslutning från följande skärm.

När ljudenheten är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk avslutar Music Center / SongPal BLUETOOTH-anslutningen och skärmen "Musikkälla" visas.