Vad kan du göra med Music Center / SongPal?

Music Center / SongPal är ett program som du kan använda för uppspelning av ljudkällor och andra funktioner med Sony ljudenheter via trådlös anslutning. Med Music Center kan du också spela upp musikfiler lagrade på din mobila enhet.

Tillgängliga funktioner i Music Center / SongPal är beroende på de anslutna enheternas funktioner följande:

• Funktionerna Wireless Multi-room, Wireless Surround och Wireless Stereo (nätverksanslutning)
  • Speaker Add function (BLUETOOTH®-anslutning)
  • Inställningar för ljudenheternas nätverksanslutning
  • Inställningar för ljud och equalizer
  • Inställningar för automatiskt vänteläge
  • Kontroll av ljudenhetens version

Följande funktioner är tillgängliga endast i Music Center:

• Uppspelning av musikfiler, inklusive musikfiler med hög upplösning, lagrade på en mobil enhet
  • Wireless Party Chain-funktion (BLUETOOTH-anslutning)
  • Utmatning till USB DAC-enheter