Wat u kunt doen wanneer u een groep maakt via een BLUETOOTH verbinding:
Stereo Pair / Party Connect (alleen Music Center)

Wanneer u een groep met compatibele apparaten aanmaakt, kunt u Stereo Pair / Party Connect gebruiken.

Stereo Pair

Bij gebruik van Stereo Pair, geeft één luidspreker het geluid van het rechterkanaal (rechterzijde) weer, terwijl de andere luidspreker het geluid van het linkerkanaal (linkerzijde) weergeeft voor stereoweergave tussen de luidsprekers.

Bereid 2 luidsprekers van hetzelfde model voor. De Speaker Add function kan alleen met 2 luidsprekers worden gebruikt.

Opmerking
  • Als de luidspreker die u wilt toevoegen tot een andere groep behoort, zal door de luidspreker aan de nieuwe groep toe te voegen, de eerdere groep worden gedegroepeerd.
  • Als de software van de SRS-XB23/XB33/XB43 versie 2200/3500 is, moet u de software updaten.
  • Als u iOS 13.0 of nieuwer gebruikt, kunt u toegang tot BLUETOOTH toestaan via [Instellingen] - [Music Center] op de iPhone.

Instellen van Stereo Pair

Selecteer een luidspreker uit "Luidspreker en groep" en tik op [Met andere luidsprekers groeperen] in het weergegeven scherm.

Selecteer [Stereo Pair] en volg de instructies op het scherm om het apparaat te selecteren dat u aan de groep wilt toevoegen.

Tip

Een groep degroeperen

Selecteer de groep die u wilt degroeperen op het scherm "Luidspreker en groep" en degroepeer hem met [Groep bewerken].

Party Connect

U kunt allemaal tegelijkertijd genieten van muziek door maximaal 100 apparaten te combineren die compatibel zijn met Party Connect. Bereid apparaten die compatibel zijn met Party Connect vooraf voor.

Opmerking
  • Als het audioapparaat dat u wilt toevoegen tot een andere groep behoort, zal door het aan de nieuwe groep toe te voegen, de eerdere groep worden gedegroepeerd.
  • De volumeregeling van de gegroepeerde audioapparaten met behulp van de smartphone werkt alleen voor het apparaat dat u als eerste hebt geselecteerd bij het aanmaken van de groep voor Party Connect. Het volume van de andere audioapparaten in de groep moet worden geregeld op de apparaten zelf.
  • Als de software van de SRS-XB23/XB33/XB43 versie 2200/3500 is, moet u de software updaten.
  • Als u iOS 13.0 of nieuwer gebruikt, kunt u toegang tot BLUETOOTH toestaan via [Instellingen] - [Music Center] op de iPhone.

Instellen van Party Connect

Selecteer een luidspreker die compatibel is met Party Connect op "Luidspreker en groep" en tik op [Met andere luidsprekers groeperen] op het weergegeven scherm.

Selecteer [Party Connect], selecteer alle apparaten die u aan de groep wilt toevoegen en tik dan op [Volgende]. Wanneer de lijst op het volgende scherm "Klaar" aangeeft voor alle apparaten in kwestie, tikt u op [OK]. Als de melding "Kom dichterbij" wordt weergegeven voor sommige of alle apparaten, moet u de smartphone dichter bij de betreffende apparaten houden totdat "Klaar" wordt weergegeven in de lijst.

Tip
  • Als de naam van het audioapparaat dat u aan de groep wilt toevoegen niet wordt weergegeven, raadpleegt u de pagina Er wordt geen apparaatnaam weergegeven wanneer u een groep aanmaakt.
  • Bij gebruik van Party Connect zal de codec automatisch overschakelen naar SBC.
  • Wanneer u naar een film kijkt met Party Connect, kan een vertraging optreden tussen beeld en geluid.
  • Apparaten die niet gegroepeerd konden worden, kunnen worden toegevoegd via [Groep bewerken].

Een groep degroeperen

Selecteer de groep die u wilt degroeperen op het scherm "Luidspreker en groep" en degroepeer hem met [Groep bewerken].