Het audio-apparaat wordt niet herkend door Music Center / SongPal, of de verbindingspoging mislukt.

Controleer of het audio-apparaat compatibele is met Music Center / SongPal en probeer dan het volgende:

• Tik op (herladen-knop) om het scherm te verversen.
  • Verbreek de BLUETOOTH-verbinding op het mobiele apparaat, start Music Center / SongPal op en breng dan de BLUETOOTH-verbinding opnieuw tot stand.
  • Start het mobiele apparaat opnieuw op.
    Raadpleeg de handleiding van het apparaat voor details over het opnieuw opstarten van het mobiele apparaat.
  • Reset het audio-apparaat.
    Raadpleeg de handleiding van het apparaat voor details over het resetten van het audio-apparaat.
    Als het audio-apparaat van stroom wordt voorzien via het stopcontact, moet u de stekker uit het stopcontact halen, even wachten, en vervolgens de stekker weer in het stopcontact doen.
  • Verwijder de koppeling met het audio-apparaat van het mobiele apparaat en gebruik vervolgens Music Center / SongPal om de verbinding opnieuw tot stand te brengen.
    Klik hier voor details over het verbinding maken met een apparaat.
  • Herstel de fabrieksinstellingen van het audio-apparaat of initialiseer het audio-apparaat en gebruik vervolgens Music Center / SongPal om de verbinding opnieuw tot stand te brengen.
    We wijzen u erop dat hierdoor alle instellingen die u hebt gemaakt op het audio-apparaat zullen worden teruggezet op hun fabrieksinstellingen.
    Voor details over het herstellen van de fabrieksinstellingen van het audio-apparaat of het initialiseren van het audio-apparaat dient u de handleiding van het apparaat in kwestie te raadplegen.
    Klik hier voor details over het verbinding maken met een apparaat.