Hoe genieten van muziek van Spotify via een audioapparaat

Door de Spotify-app toe te voegen aan Music Center / SongPal op uw mobiele apparaat, kunt u muziek via Spotify afspelen met behulp van uw audioapparaat. De onderstaande afbeeldingen zijn voorbeelden van de implementatie hiervan in Android.

1. Download en installeer Spotify op het mobiele apparaat.
  2. Selecteer [Applicaties toevoegen] in het menu met Music Center / SongPal-opties en selecteer vervolgens Spotify ().
  3. Keer terug naar het scherm [Muziekbron] en selecteer vervolgens Spotify. De Spotify-applicatie wordt geopend. Meld u op het volgende scherm aan bij Spotify.
  4. Selecteer het gewenste fragment en selecteer dan (weergavepictogram). Het via BLUETOOTH verbonden audioapparaat begint te spelen.

Opmerking

Wanneer u Spotify voor het eerst gebruikt, moet u zich aanmelden.

5. Als uw audioapparaat compatibel is met Spotify Connect, kunt u muziek met een hogere kwaliteit weergeven door direct verbinding te maken met het Internet in plaats van via een BLUETOOTH-verbinding.
    • Selecteer (audiopictogram) op het afspeelscherm.
    • Selecteer in de lijst het audioapparaat dat momenteel afspeelt.
      Het scherm keert terug naar het afspeelscherm en wordt groen ().
Tip

wordt groen bij stap 5 wanneer de verbinding wordt veranderd van BLUETOOTH naar Wi-Fi.

Opmerking
  • Als het audiopictogram weergegeven wordt als in plaats van , zijn het mobiele apparaat en het audioapparaat mogelijk niet met hetzelfde Wi-Fi-netwerk verbonden.
  • Voor meer informatie over verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk raadpleegt u de gebruiksaanwijzing geleverd bij het mobiele apparaat en van het audioapparaat.
  • Als uw audioapparaat geen ondersteuning biedt voor Spotify Connect, wordt (audiopictogram) ook grijs getoond.