Er worden twee Music Center / SongPal-pictogrammen weergegeven in de statusbalk (voor Android-apparaten).

Probeer het volgende.

Selecteer in het menu Opties [Music Center-instellingen] of [SongPal-instellingen] en verwijder het vinkje naast [Music Center automatisch starten] of [SongPal automat. Starten], respectievelijk.

• Als u het selectievakje van [Music Center automatisch starten] of [SongPal automat. Starten] leeg hebt gemaakt, moet u het mobiele apparaat verbinden met het audioapparaat terwijl de app Music Center / SongPal al wordt uitgevoerd.