Wat als [Leesmelding] niet werkt (voor Android-apparaten)?

• Om [Leesmelding] te kunnen gebruiken, moet u de "Smart Connect"-app van Sony Mobile Communications installeren op uw mobiele apparaat. Gebruik alleen de recentste "Smart Connect"-app.
  • Installeer de tekst-naar-spraakengine en configureer de taalinstellingen in het menu met tekst-naar-spraakinstellingen van het Android-apparaat. U kunt de tekst-naar-spraakengine downloaden via Google Play.
  • Afhankelijk van het Android-apparaat is het mogelijk dat [Leesmelding] niet werkt. Schakel in dat geval het Android-apparaat uit en vervolgens weer in.