Uw Chromecast built-in audioapparaat gebruiken

Om Chromecast built-in met uw audioapparaat te gebruiken, moet u uw audioapparaat verbinden met een Wi-Fi-netwerk met behulp van Music Center / SongPal en dan Chromecast-compatibele apps downloaden naar uw mobiele apparaat.

Opmerking

Zie Compatibele modellen en controleer of uw audioapparaat geschikt is voor of voorzien is van Chromecast.

Verbinding maken met uw audioapparaat

Zie hier voor details over het verbinding maken met een bepaald apparaat.

Download Chromecast-compatibele apps en geniet van uw muziek

Download Chromecast-compatibele apps van Google Play of de App Store naar uw mobiele apparaat.

Start een Chromecast-compatibele app op en speel muziek af.

Tik op (Cast-knop) en selecteer het audioapparaat. De Cast-knop verandert naar om aan te geven dat het audioapparaat verbonden is.

Tip

Als u in de groep (Wireless Multi-room) afspeelt, maak dan een nieuwe groep aan met de Google Home app. Klik hier voor meer informatie over het aanmaken van een nieuwe groep.

De muziek van het audioapparaat zal hoorbaar zijn.

Tip

Volg de koppelingen hieronder voor details over hoe u Chromecast built-in moet gebruiken.

Chromecast is a trademark of Google LLC.