Wat u kunt doen wanneer u een groep maakt via netwerkverbinding:
Wireless Multi-room, Wireless Surround, Wireless Stereo

Om een groep van de compatibele apparaten te maken, kunt u de functies Wireless Multi-room, Wireless Surround en Wireless Stereo gebruiken. Klik hier voor meer informatie over deze functies.

Tip
  • Selecteer voor groepsweergave een groep via het scherm “Apparaat en groep”.
  • Als u elk apparaat als zelfstandig apparaat wilt gebruiken nadat u een groep hebt aangemaakt, moet u het apparaat selecteren van het scherm “Apparaat en groep”. Als u het niet kunt selecteren, moet u het uit de groep verwijderen.
    Zie hier voor details over het verwijderen van apparaten uit een groep.

Wireless Multi-room

Als u meerdere luidsprekers via Wireless Multi-room combineert, geniet u van hetzelfde geluid in eender welke kamer in uw woning.

Opmerking

U kunt niet casten vanuit de Chromecast compatibele app naar de door Music Center / SongPal aangemaakte groep (Wireless Multi-room). Maak een nieuwe groep aan met de “Google Home” app.

Voor de configuratie van Wireless Multi-room selecteert u het apparaat onder "Apparaat en groep" en tapt u op [Met andere luidsprekers groeperen] op het weergavescherm.

Tip

Als u een externe invoer (USB, Audio In, HDMI, enz.) gebruikt, kiest u eerst het apparaat waarmee deze verbonden zijn.

Selecteer [Wireless Multi-room] en kies dan de apparaten die u aan een groep wilt toevoegen terwijl u de instructie op het scherm volgt.

Wireless Surround

Wanneer u achterluidsprekers toevoegt aan de geluidsbalk of een multikanaals AV-receiver via Wireless Surround, kunt u genieten van realistische surroundweergave.

Opmerking
  • Als u de Bar Speaker of de Multi Channel AV Receiver via een Wi-Fi-netwerkverbinding gebruikt, zijn de functies voor de internetdienst en thuisnetwerk niet beschikbaar en wordt Music Center / SongPal uitgeschakeld als u verdergaat met het maken van een Wireless Surround-groep. Voor een geluidsbalk of multikanaals AV-receiver wordt het gebruik van een LAN-verbinding via bedrading aangeraden.
  • Bij gebruik van Wireless Surround wordt de automatische software-update uitgeschakeld. Verwijder de Wireless Surround-groep en update elk apparaat handmatig.
  • Het geluidsveld biedt een levensecht surroundgeluid.

Om Wireless Surround te configureren selecteert u de geluidsbalk of multikanaals AV-receiver die Wireless Surround ondersteunt van “Apparaat en groep” en tikt u op [Met andere luidsprekers groeperen] op het scherm dat zal verschijnen.

Selecteer [Wireless Surround] en kies de surroundluidspreker die u links wilt gebruiken in de lijst met apparaten terwijl u de instructie op het scherm volgt. Kies vervolgens de andere surroundluidspreker die u rechts wilt gebruiken.

Wireless Stereo

Wanneer u twee draadloze luidsprekers van hetzelfde model verbindt via Wireless Stereo, kunt u van een vollere stereoweergave genieten.

Opmerking

Bij het gebruik van Wireless Stereo wordt de automatische software-update uitgeschakeld. Verwijder de Wireless Stereo-groep en update de software handmatig.

Voor de configuratie van Wireless Stereo selecteert u het apparaat (draadloze luidspreker) onder "Apparaat en groep" en tapt u op [Met andere luidsprekers groeperen] op het weergavescherm.

Selecteer [Wireless Stereo] en kies voor welke kant u het geselecteerde apparaat instelt terwijl u de instructie op het scherm volgt. Stel vervolgens het tweede geselecteerde apparaat aan de andere kant in met behulp van dezelfde procedure.

Selecteer welk apparaat u voor de externe invoer (USB, Audio In, HDMI, enz.) wilt gebruiken.

Degroeperen

Wanneer u Wireless Multi-room of Wireless Stereo gebruikt, selecteert u de groep die u wilt verwijderen in het scherm "Apparaat en groep" en tikt u op [Groep bewerken] om te degroeperen.
Wanneer u Wireless Surround gebruikt met alle apparaten verbonden via een draadloos LAN, kunt u ze niet degroeperen met Music Center / SongPal. Bedien de apparaten in kwestie om ze te degroeperen.