Basisgebruik en bedieningen op het scherm

Als u het apparaat selecteert bij "Apparaat en groep", wordt het scherm omgeschakeld.

Kies in de weergegeven pictogrammen de gewenste geluidsbron om het afspelen te starten op het aangesloten apparaat.

Als u geen apparaten ziet onder "Apparaat en groep" of als de verbinding met het apparaat niet stabiel is, kunt u de knop Vernieuwen gebruiken om het scherm te vernieuwen.

Kies [Instellingen] om instellingen zoals de equalizer en de geluidskwaliteit van het verbonden apparaat te wijzigen.

Tip

De beschikbare instellingen hangen mede af van het apparaat in kwestie.

U kunt andere functies kiezen in het menu Opties.