Wat u kunt doen wanneer u een groep maakt via een BLUETOOTH verbinding:
Speaker Add function, Wireless Party Chain (alleen Music Center)

Wanneer u een groep maakt van compatibele apparaten, kunt u de Speaker Add function en de Wireless Party Chain functie gebruiken.

Speaker Add function

U kunt 2 luidsprekers tegelijk gebruiken met de Speaker Add function. Bereid 2 luidsprekers van hetzelfde model voor.
De Speaker Add function kan alleen met 2 luidsprekers worden gebruikt.

Dubbele modus:

Beide luidsprekers geven hetzelfde geluid weer. De dubbele modus is de oorspronkelijke instelling.

Stereomodus:

Een luidspreker geeft het geluid van het rechterkanaal (rechterzijde) weer, terwijl de andere luidspreker het geluid van het linkerkanaal (linkerzijde) weergeeft voor stereoweergave tussen de luidsprekers.

Opmerking
  • Als de toe te voegen luidspreker niet wordt weergegeven op het mobiele apparaat (Android 6.0 of recenter), kan de luidspreker worden weergegeven door de locatie in te schakelen bij de instellingen van het mobiele apparaat.
  • Als de luidspreker die u wilt toevoegen tot een andere groep behoort, zal deze worden gedegroepeerd door de luidspreker toe te voegen aan de nieuwe groep.

Voorafgaande voorbereiding

U kunt de apparaten die u eerder hebt verbonden met Music Center / SongPal opnieuw gebruiken. Een apparaat waarmee u voor het eerst verbinding maakt, moet u van tevoren verbinden door op (apparaat toevoegen) te tikken op het scherm “Apparaat en groep”.

Instellen van de Speaker Add function

Selecteer een luidspreker die compatibel is met de Speaker Add function bij "Apparaat en groep" en tik op [Met andere luidsprekers groeperen] in het weergegeven scherm.

Selecteer [Speaker Add function] en volg de instructies op het scherm om het apparaat te selecteren dat u aan de groep wilt toevoegen.

Tip

De oorspronkelijke instelling is de dubbele modus. Als u de stereomodus wilt gebruiken, dient u dit te wijzigen bij [Groep bewerken].

Degroeperen

Selecteer de groep die u wilt degroeperen in het scherm "Apparaat en groep" en degroepeer de groep bij [Groep bewerken].

Wireless Party Chain

U kunt genieten van muziek uit meerdere luidsprekers tegelijkertijd door maximaal 10 apparaten te combineren die compatibel zijn met de functie Wireless Party Chain. Bereid apparaten die compatibel zijn met de functie Wireless Party Chain vooraf voor.

Opmerking

• Als de luidspreker die u wilt toevoegen niet getoond wordt op het mobiele apparaat (Android 6.0 of later), kunt u dit misschien verhelpen door de locatiediensten in te schakelen via de instellingen van het mobiele apparaat.
  • Als de luidspreker die u wilt toevoegen tot een andere groep behoort, zal deze worden gedegroepeerd door de luidspreker toe te voegen aan de nieuwe groep.
  • Het volume van de gegroepeerde audioapparaten kan alleen met het mobiele apparaat geregeld worden voor het apparaat dat u als eerste hebt geselecteerd bij het samenstellen van de groep voor Wireless Party Chain. Het volume van de andere audioapparaten in de groep moet worden geregeld op de apparaten zelf.

Instellen van Wireless Party Chain

Selecteer de gewenste luidspreker die compatibel is met Wireless Party Chain via "Apparaat en groep" en tik op [Met andere luidsprekers groeperen] op het weergegeven scherm.

Selecteer [Wireless Party Chain], selecteer alle apparaten die u aan de groep wilt toevoegen en tik dan op [Volgende]. Wanneer de lijst op het volgende scherm "Klaar" aangeeft voor alle apparaten in kwestie, tikt u op [OK]. Als de melding "Kom dichterbij" verschijnt voor alle of voor sommige apparaten moet u het mobiele apparaat dichter bij de apparaten in kwestie brengen tot "Klaar" verschijnt in de lijst.

Tip

Apparaten die niet gegroepeerd konden worden, kunnen worden toegevoegd via [Groep bewerken].

Degroeperen

Selecteer de groep die u wilt ontbinden (degroeperen) via het scherm "Apparaat en groep" en degroepeer (ontbindt) de groep via [Groep bewerken].