Verbinding maken met uw audioapparaat

Voorafgaande voorbereiding

• Controleer of uw audioapparaat compatibel is met Music Center / SongPal.
     Compatibele modellen
  • Als uw audioapparaat en mobiele apparaat met elkaar zijn verbonden via BLUETOOTH, moet u de BLUETOOTH-verbinding op het mobiele apparaat verbreken.
  • Als uw audio- en Android™-apparaten niet voorzien zijn van het(NFC) merkteken, Kunt u [Manuele verbinding met Bluetooth-instellingen] gebruiken om er verbinding mee te maken via BLUETOOTH.
    Om te weten te komen of de apparaten in kwestie de NFC-functie ondersteunen of niet, moet u de handleidingen daarvan raadplegen.
  • Als u uw audioapparaat met behulp van Music Center / SongPal met een Wi-Fi-netwerk wilt verbinden, dient u met het Wi-Fi-netwerk verbinding te maken met een mobiel apparaat waarop Music Center / SongPal geïnstalleerd is.
    Voor meer details over het verbinden met een Wi-Fi-netwerk raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van de draadloze router.
    Noteer de naam van het Wi-Fi-netwerk (SSID) en het wachtwoord van de draadloze router, zodat u deze informatie later kunt terugvinden.

Overzicht van de verbinding

1. Verbind het mobiele apparaat en het audioapparaat met elkaar via een BLUETOOTH-verbinding
  2. Verbind het audioapparaat met het Wi-Fi-netwerk
    Opmerking

Zelfs wanneer u verbinding maakt met een Wi-Fi-netwerk, is een BLUETOOTH-verbinding vereist.
    Als u uw audio-apparaat wilt verbinden met een Wi-Fi-netwerk door middel van Music Center / SongPal, moet u de Wi-Fi-netwerkinstellingen verrichten via BLUETOOTH.

Verbindingsprocedure

1. Verbind het mobiele apparaat en het audioapparaat met elkaar via een BLUETOOTH-verbinding
    Voor meer informatie over het maken van een verbinding met uw apparaat, selecteert u het type mobiel apparaat waarop Music Center / SongPal geïnstalleerd is.

2. Verbind uw audioapparaat met een Wi-Fi-netwerk
    Nadat een BLUETOOTH-verbinding tot stand is gebracht, volgt u de instructies op het scherm en verbindt u uw audioapparaat met een Wi-Fi-netwerk.
    Om verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk, moet u toegang tot de locatie toestaan.
    Als een wachtwoord wordt gevraagd, voert u het eerder genoteerde wachtwoord in.
    Tip

U kunt een verbinding met het Wi-Fi-netwerk ook op het volgende scherm tot stand brengen.

Wanneer het audioapparaat verbonden is met een Wi-Fi-netwerk, beëindigt Music Center / Music Center / SongPal de BLUETOOTH-verbinding en verschijnt het scherm "Muziekbron".