Wat kunt u doen met Music Center / SongPal?

Music Center / SongPal is een app die u kunt gebruiken voor het afspelen van geluidsbronnen en het uitvoeren van andere handelingen met Sony-audioapparaten via een draadloze verbinding. Met Music Center kunt u ook muziekbestanden afspelen die zijn opgeslagen op uw mobiele apparaat.

Afhankelijk van de functie van de verbonden apparaten zijn de beschikbare hoofdfuncties van Music Center / SongPal de volgende.

• Functies Wireless Multi-room, Wireless Surround en Wireless Stereo (Netwerkverbinding)
  • Speaker Add function (BLUETOOTH®-verbinding)
  • Instellingen netwerkverbinding voor de audioapparatuur
  • Instellingen voor het geluid en de equalizer
  • Instellingen auto stand-by
  • Versiecontrole van het audioapparaat

De volgende functies zijn alleen beschikbaar op Music Center:

• Afspelen van muziekbestanden, inclusief audiobestanden met hoge resolutie, die zijn opgeslagen op een mobiel apparaat
  • Wireless Party Chain functie (BLUETOOTH verbinding)
  • Uitvoer naar USB DAC-apparaten