Music Center / SongPal ei tunnista äänilaitetta tai yhteyden muodostaminen epäonnistuu.

Varmista, että äänilaite on yhteensopiva Music Centerin / SongPalin kanssa, ja kokeile seuraavaa:

• Napauta (Lataa uudelleen -painiketta) päivittääksesi näytön.
  • Katkaise mobiililaitteen BLUETOOTH-yhteys, käynnistä Music Center / SongPal ja muodosta uusi BLUETOOTH-yhteys.
  • Käynnistä mobiililaite uudelleen.
    Saat lisätietoja mobiililaitteen uudelleenkäynnistämisestä lukemalla laitteen käyttöohjeet.
  • Nollaa äänilaite.
    Saat lisätietoja äänilaitteen nollaamisesta lukemalla laitteen käyttöohjeet.
    Jos äänilaite saa virtaa verkkovirtajohdon kautta, irrota johto pistorasiasta, odota hetki ja kytke se uudelleen pistorasiaan.
  • Poista muodostettu äänilaitteen pari mobiililaitteelta ja muodosta uusi yhteys Music Centerin / SongPalin avulla.
    Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja yhteyden muodostamisesta laitteeseen.
  • Palauta äänilaitteen oletusasetukset tai alusta äänilaite kerran ja muodosta uusi yhteys Music Centerin / SongPalin avulla.
    Huomaa kuitenkin, että tällöin kaikki äänilaitteella tekemäsi asetukset palautetaan oletusasetuksiksi.
    Saat lisätietoja äänilaitteen asetusten palauttamisesta oletusasetuksiksi tai äänilaitteen alustamisesta lukemalla laitteen käyttöohjeet.
    Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja yhteyden muodostamisesta laitteeseen.