Olet rekisteröinyt laitteen Music Center / SongPalissa, mutta ääntä ei toisteta laitteelta käytettäessä joitakin sovelluksia Wi-Fi-yhteyden kautta, kuten YouTubea

Käytettäessä joitakin sovelluksia, jotka eivät ole yhteensopivia Chromecastin kanssa, kuten YouTubea, ääntä ei toisteta laitteelta Wi-Fi-yhteyden kautta. Tee parinmuodostus muodostaaksesi BLUETOOTH-yhteyden.

Kun laitteella on BLUETOOTH-yhteyshistoria, Wi-Fi-yhteys vaihtuu automaattisesti BLUETOOTH-yhteyteen.