Music Center / SongPal -sovellus käynnistyy odottamatta, kun toinen sovellus käynnistetään mobiililaitteessa.

Valitse Vaihtoehdot-valikossa [Music Centerin asetukset] tai [SongPal-asetukset] ja poista valintamerkki kohdasta [Music Centerin automaattikäynnistys] tai [SongPal autokäynnistys].

• Jos poistit valintamerkin kohdasta [Music Centerin automaattikäynnistys] tai [SongPal autokäynnistys], liitä mobiililaite äänilaitteeseen, kun Music Center / SongPal -sovellus on käynnissä.