Chromecast built-in -äänilaitteesi käyttäminen

Voit aloittaa Chromecast built-in -käytön äänilaitteesi kanssa yhdistämällä äänilaitteesi Wi-Fi-verkkoon käyttäen Music Center / SongPal -palvelua ja lataamalla sitten Chromecast-sopivia sovelluksia mobiililaitteellesi.

Huomautus

Katso Yhteensopivat mallit ja tarkasta, onko äänilaitteesi Chromecast-sopiva.

Miten äänilaite yhdistetään

Saat tästä ohjeet laitteen yhdistämiseen.

Lataa Chromecast-sopivia sovelluksia ja nauti musiikista

Lataa Chromecast-sopivia sovelluksia Google Play -kaupasta tai App-kaupasta mobiililaitteellesi.

Käynnistä Chromecast-sopiva sovellus ja toista musiikkia.

Napauta (Cast-painike) ja valitse audiolaite. Cast-painikkeen kuvaksi muuttuu , jolloin tiedot että audiolaite on yhdistetty.

Vihje

Jos toistat ryhmässä (Wireless Multi-room), luo uusi ryhmä käyttämällä Google Home -sovellusta. Katso täältä, miten uusi ryhmä luodaan.

Musiikki kuuluu audiolaitteesta.

Vihje

Saat lisätietoja Chromecast built-in -käytöstä alla olevista linkeistä.

Chromecast is a trademark of Google LLC.