Peruskäyttö ja näytön toiminnot

Kun valitset laitteen "Laite ja ryhmä"-näytöstä, näyttö vaihtuu.

Aloita toisto yhdistetystä laitteesta valitsemalla haluttu äänilähde näytetyistä kuvakkeista.

Jos "Laite ja ryhmä"-näytössä ei näy laitteita tai yhteys laitteeseen on muutoin epävakaa, voit päivittää näytön painamalla Päivitä-painiketta.

Valitse [Asetukset] yhdistetyn laitteen taajuuskorjaimen, äänenlaadun ja muiden asetusten säätämiseksi.

Vihje

Käytettävissä olevat asetukset vaihtelevat laitteen mukaan.

Voit valita muut toiminnot Asetukset-valikosta.