Yhdistäminen audiolaitteeseen

Etukäteisvalmistelut

• Tarkista, että audiolaite on Music Center / SongPal -yhteensopiva.
     Yhteensopivat mallit
  • Jos äänilaitteesi ja mobiililaitteesi välille on muodostettu BLUETOOTH-yhteys, katkaise BLUETOOTH-yhteys mobiililaitteelta.
  • Jos ääni- ja Android™-laitteissasi ei ole(NFC) -merkkiä, ota käyttöön [Yhdistä anuaalisesti Bluetooth-asetusten kautta] yhdistääksesi ne BLUETOOTH-yhteyden avulla.
    Saat selville, tukevatko laitteet NFC-toimintoa, kun luet kunkin laitteen käyttöohjeet.
  • Jos haluat yhdistää audiolaitteen Wi-Fi-verkkoon käyttämällä Music Center / SongPalia, muodosta yhteys Wi-Fi-verkkoon mobiililaitteella, johon on asennettu Music Center / SongPal.
    Lisätietoja on Wi-Fi-verkkoon yhdistämisestä on annettu langattoman reitittimen käyttöohjeissa.
    Merkitse muistiin Wi-Fi-verkon nimi (SSID) ja langattoman reitittimen salasana mahdollista tulevaa käyttöä varten.

Yhteyden periaate

1. Muodosta yhteys mobiililaitteen ja äänilaitteen välille BLUETOOTH-yhteyden avulla
  2. Yhdistä audiolaite Wi-Fi-verkkoon
    Huomautus

Vaikka yhdistetään Wi-Fi-verkolla, tarvitaan BLUETOOTH-yhteys.
    Jos haluat yhdistää äänilaitteesi Wi-Fi-verkkoon käyttämällä Music Centeriä / SongPalia, tee tarvittavat Wi-Fi-verkon asetukset BLUETOOTH-yhteyden kautta.

Yhdistäminen

1. Muodosta yhteys mobiililaitteen ja äänilaitteen välille BLUETOOTH-yhteyden avulla
    Katso tiedot laitteeseen yhdistämiseksi valitsemalla mobiililaitteen tyyppi, johon Music Center / SongPal on asennettu.

2. Yhdistä audiolaitteesi Wi-Fi-verkkoon
    Kun BLUETOOTH-yhteys on muodostettu, noudata näytölle tulevia ohjeita ja yhdistä audiolaite Wi-Fi-verkkoon.
    Voit muodostaa Wi-Fi-yhteyden antamalla käyttöoikeuden sijaintiin.
    Jos vaaditaan salasana, anna muistiin kirjoittamasi salasana.
    Vihje

Voit muodostaa Wi-Fi-verkkoyhteyden myös seuraavasta näytöstä.

Kun audiolaite yhdistetään Wi-Fi-verkkoon, Music Center / SongPal katkaisee BLUETOOTH-yhteyden ja "Musiikkilähde"-näyttö tulee näkyviin.