Mitä voit tehdä Music Center / SongPal -sovelluksella?

Music Center / SongPal on sovellus, jota voidaan käyttää äänen toistoon ja muihin toimintoihin Sony-äänilaitteilla langattoman yhteyden kautta. Music Centerin avulla voit toistaa myös mobiililaitteellesi tallennettuja musiikkitiedostoja.

Liitetyn laitteen toiminnosta riippuen Music Center / SongPal -sovelluksessa on käytettävissä seuraavat päätoiminnot.

• Wireless Multi-room-, Wireless Surround- ja Wireless Stereo -toiminnot (verkkoyhteys)
  • Speaker Add function (BLUETOOTH®-yhteys)
  • Äänilaitteiden verkkoyhteysasetukset
  • Ääni- ja taajuuskorjainasetukset
  • Automaattisen valmiustilan asetukset
  • Äänilaitteen version tarkistus

Seuraavat toiminnot ovat käytettävissä vain Music Center -toiminnossa:

• Mobiililaitteelle tallennettujen musiikkitiedostojen sekä suurtarkkuuksisten äänitiedostojen toisto
  • Wireless Party Chain -toiminto (BLUETOOTH-yhteys)
  • Tuotto USB DAC -laitteille